Даблин: Компромитоване поједине финансијске информације особља аеродрома

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jul.2023, 16:49

Даблин: Компромитоване поједине финансијске информације особља аеродрома

Поједине финансијске информације особља аеродрома у Даблину биле су компромитоване сајбер нападом на провајдерску компанију Аон, што је утицало и на низ других компанија, саопштио је данас Аеродром у Даблину (ДАА). Фото: Pixabay/Free-Photos „ДАА може да потврди да су као резултат недавног >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сајбер напада на Аон… подаци који се односе на плате и бенефиције појединих запослених били компромитовани“, навео је портпарол у саопштењу, пренео је Ројтерс.
Британски „Сандеј тајмс“ објавио је да је напад на софтверску алатку за пренос датотека МОВЕит, коју користи Аон, погодио скоро 2.000 запослених на аеродрому у Даблину и друге агенције и компаније у САД и Великој Британији.
Група која тражи откуп  тврди да стоји иза хаковања МОВЕит.
Šef CIA bio u Ukrajini pre pobune „Vagnera“

 
 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Даблин: Компромитоване поједине финансијске информације особља аеродрома се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.