ПСЖ и Барселона преговарају о условима повратка Нејмара на „Ноу Камп“

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jul.2023, 16:09

ПСЖ и Барселона преговарају о условима повратка Нејмара на „Ноу Камп“

Фудбалер Пари Сен Жермена Нејмар могао би да се врати у Барселону ако се два клуба договоре око услова уговора бразилског играча са каталонским клубом, преноси Беин Спортс. Фото: Танјуг/AP/Cristophe Ena Нејмар је 2013. године стигао у Барселону из Сантоса уз обештећење од 88 милиона >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << евра. Бразилац је четири године касније прешао у ПСЖ за чак 222 милиона евра, а Нејмаров трансфер је најскупљи у историји фудбала. „ПСЖ и Барселона се слажу да се Нејмар врати на Ноу Камп. Бразилац ће после шест година да се врати у Барселону ако ПСЖ пристане на предлог каталонског клуба. Барселона тражи да ПСЖ исплаћује већи део Нејмарове зараде док Бразилац буде играо за екипу са Ноу Кампа.
Он тренутно има годишњу плату у висини од 56 милиона евра. ПСЖ се слаже да плати део Нејмарове зараде, али је Барселона у тешкој финансијској ситуацији и захтева да то буде чак 70 одсто“, наводи Беин Спортс.
Британски медији подсећају да се Нејмар у финишу прошле сезоне сукобио са навијачима „светаца“, пошто није оправдао очекивања у клубу из Париза. Он је за шест година одиграо 173 меча за ПСЖ и постигао је 118 голова уз 77 асистенција.
Sport

 
 
 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак ПСЖ и Барселона преговарају о условима повратка Нејмара на „Ноу Камп“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.