Ово су грицкалице које можете јести чак и касно увече

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jul.2023, 15:01

Ово су грицкалице које можете јести чак и касно увече

Према здравственим стручњацима, 75 одсто грицкалица које једемо је тешко обрађено, што може бити погубно по наше здравље. Фото: Pixabay/royguisinger Али не само то, као што је важно какве грицкалице конзумирамо, важно је и време када их узимамо. Веома је важан одабир правог времена за ужину. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Истраживање заиста јасно показује да ако једете касно, на пример после шест сати или веома касно после 21 сат, то има заиста штетне ефекте на ваше здравље и постоји много других контролисаних испитивања која то подржавају.
35 одсто нас грицка касно увече. Оно што је важно за ниво глукозе у крви и енергију ако ћете јести грицкалице, кажу, јесте њихов квалитет. Неки нутриционицти се куну у црну чоколаду. 
Друге здраве грицкалице које бисте могли да једете ако сте гладни увече су: Микс орашастих плодова Гвакамоле и сецкано поврће Грчки јогурт и бобице Кришке јабуке и путер од кикирикија Тамна чоколада и бадеми Кришке краставца са хумусом Тврдо кувана јаја Ovim jednostavnim testom ćete proveriti da li ste dehidrirali

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ово су грицкалице које можете јести чак и касно увече се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.