Маск повећао број дневних прегледа твитова

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jul.2023, 14:58

Маск повећао број дневних прегледа твитова

Власник Твитера Илон Маск, који је ограничио количину твитова које већина корисника може да види сваког дана, након реакције корисника одлучио је да на 800 повећа број прегледа постова за неверификоване налоге, односно на 8.000 за верификоване. Фото: Танјуг/AP/Jae C. Hong Он је та ограничења >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << описао као покушај да се спречи неовлашћено узимање потенцијално вредних података са платформе друштвених медија, односно аутоматизованог прикупљања низова података, јавља АП.
Маск је, говорећи о ограничењима, најпре рекао да су верификовани налози привремено ограничени на 6.000 постова дневно. Док су непроверени налози и нови непроверени налози ограничени на читање 600, односно 300 постова дневно.
Након што се суочио са реакцијом корисника он је у твиту написао да ће прагови бити подигнути на 800 постова за непроверене налоге и 8.000 за верификоване налоге пре него што касније буду подигнути на 1.000 односно 10.000 твитова, преноси Танјуг.
Твитер сада захтева од људи да се пријаве (улогују) да би прегледали твитове и профиле – што је промена у његовој дугогодишњој пракси како би се свима омогућило да четују.
Ограничења би могла да доведу до тога да корисници буду искључени са Твитера дан након што су прегледали неколико стотина твитова.
Mask: Tviter uveo privremena ograničenja za čitanje postova

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Маск повећао број дневних прегледа твитова се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.