У Војводини најпопуларнији Врдник, али и Бела Црква и Палић

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jul.2023, 14:23

У Војводини најпопуларнији Врдник, али и Бела Црква и Палић

Туристички ваучери које држава ове године даје у трећем кругу поделе, у Новом Саду могу да се користе у тек 17 смештајних објеката. У питању су куће, апартмани, сеоска домаћинстава и собе чији су власници вољни да приме госте на овакав начин. Фото: Градске инфо „Сви иду на Златибор”, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << жали се Владимир Плавшић, један од угоститеља са те листе за Нови Сад, који свој конак уз ваучере пружа на фрушкогорским обронцима, у Старим Лединцима.
Ту је кућа с двориштем и монтажни базен, а његови гости су махом млади који организују прославе рођендана или забаве уз роштиљ. Идеално је место за породични одмор, али он каже да таквих туриста има мало.
Донекле то разуме, јер Србија има, како наводи, лепих бања. Ако би се просечна породица јавила, смештај би за пет ноћи, каже, дао за четири ваучера.
Kandić: Nastavlja se rast turističkog promet, očekuje se rekordna godina

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Војводини најпопуларнији Врдник, али и Бела Црква и Палић се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.