Вучић: У току је велика и тешка криза у вези са Републиком Српском

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jul.2023, 13:39

Вучић: У току је велика и тешка криза у вези са Републиком Српском

О Републици Српској се не говори довољно, а из Сарајева говоре о свему што се код нас збива и то на веома вулгаран начин, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић, коментаришући актуелну ситуацију у региону. Фото: Танјуг/Димитрије Гол Како је рекао „све и да нема ниједног >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Србина у Републици Српској, па бисмо више говорили о ситуацији у комшилуку”.
„У току је велика и тешка криза и нећу даље да се изјашњавам. Разговарам са Милорадом Додиком. Са многим актерима и људима којима верујем у Републици Српској и за које знам да умеју да процене. Плашим се да су странци донели одлуку да иду веома жестоко”, рекао је Вучић.
Коментаришући текст немачког новинара Михаела Мартенса о немачком плану за Балкан, Вучић је рекао да тај текст нимало није случајан. Да је реч о изузетно образованом новинару, човеку који говори српски, али који никада није био на српској страни.
Председник Србије рекао је да се о Републици Српској мање говори и зато су људима нормалним постале неке друге ствари.
„Може да избије Трећи светски рат у Украјини, ми Срби увек очекујемо да живимо боље, а не морамо и да радимо више. Ја сам бруталан према себи, јер очекујем више, морам да сагледам ствари какве јесу”, навео је Вучић.
Како каже, Немци мање иду туристички у Хрватску због инфлације и јер штеде. Док Срби иду још више на море, сити-брејк дестинације и да негде иду на сваке две-три недеље.
Vučić: Laž Prištine da su naterali Danila da skine majcu – Predaja nije opcija

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: У току је велика и тешка криза у вези са Републиком Српском се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.