Шпанска Марка прогласила Халанда за најбољег играча у прошлој сезони

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jul.2023, 13:34

Шпанска Марка прогласила Халанда за најбољег играча у прошлој сезони

Фудбалер Манчестер ситија и норвешки репрезентативац Ерлинг Халанд проглашен је за најбољег играча прошле сезоне у избору шпанског спортског листа Марка. Фото: Танјуг/AP Photo/Rui VieiraТанју Халанд је прошле сезоне одиграо за Манчестер сити 53 меча и постигао је 52 гола уз девет асистенција >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у свим такмичењима.
Норвешки фудбалер је добио највише гласова – 5.631. У избору су учествовали новинари, бивши фудбалери и тренери, као и посетиоци званичног сајта Марке.
На другом месту се нашао аргентински фудбалер Лионел Меси, који је у међувремену прешао из Пари Сен Жермена у Интер из Мајамија, са 4.952 гласа, док је трећи нападач Реала Винисијус Жуниор (4.932).
Klub iz Saudijske Arabije nudi Bufonu ugovor od 15 miliona evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шпанска Марка прогласила Халанда за најбољег играча у прошлој сезони се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.