Зек Ледеј близу договора са Партизаном

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jul.2023, 12:50

Зек Ледеј близу договора са Партизаном

Амерички кошаркаш Зек Ледеј близу је потписивања новог уговора са Партизаном, тврди литвански кошаркашки сајт Баскетњуз. Фото: КК Партизан Ледеј је у Партизан стигао 2021. године, а имао је уговор са „црно-белима“ до краја прошле сезоне. Он је пре Партизана играо за Олимпију из >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Милана, Олимпијакос, Жалгирис и Хапоел Гилбоа Галил.
Ледеј (29) је прошле сезоне са Партизаном освојио регионалну АБА лигу, док је са клубом из Хумске елиминисан у четвртфиналу Евролиге од мадридског Реала.
Амерички кошаркаш је добио понуде од неколико европских клубова, али према информацијама Баскетњуза Ледеј је близу потписивања новог уговора са Партизаном пошто је капитен „црно-белих“ Кевин Пантер одлучио да продужи сарадњу са шампионом АБА лиге.
Ледеј је прошле сезоне у Евролиги просечно постизао 10,7 поена и имао је 4,6 скокова по утакмици.
Mančester siti zainteresovan za fudbalera Barselone Frenkija de Jonga

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зек Ледеј близу договора са Партизаном се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.