Објављен распоред ученика по образовним профилима и смеровима у средњим школама

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jul.2023, 12:27

Објављен распоред ученика по образовним профилима и смеровима у средњим школама

Распоред ученика по образовним профилима, односно смеровима гимназија у средњим школама објављен је на порталу Моја средња школа. Фото: Pexels Ученици свој распоред могу видети путем портала Моја средња школа, уношењем корисничког имена и лозинке и избором опције листа жеља у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << менију, саопштило је данас Министарство просвете.
Када се она отвори зеленом бојом је обележен профил и средња школа у коју је ученик распоређен у првом уписном кругу.
Попуњавање и предаја листе жеља за други уписни круг електронским путем или непосредно у школи је у понедељак, 3. јула. Док ће дан касније, у уторак, 4. јула бити објављен коначни распоред ученика по школама у другом уписном кругу.
Такође, од 3. јула подносе се пријаве за упис у средње школе.
Пријаве ће моћи да се поднесу преко портала Моја средња школа (осим за упис у музичке и балетске школе), као и непосредно у школи.
Све активности у вези са уписом у средњу школу обављаће се без подношења иједног папира, једним логовањем на порталу њњњ.мојасредњаскола.гов.рс, наводи Министарство просвете.
Završen projekat besplatnih obuka za žene iz ranjivih grupa (FOTO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Објављен распоред ученика по образовним профилима и смеровима у средњим школама се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.