Ђукановић одбацио тврдње да је добијао новац од шверца цигарета

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jul.2023, 12:21

Ђукановић одбацио тврдње да је добијао новац од шверца цигарета

Бивши председник Црне Горе Мило Ђукановић казао је да са индигнацијом одбацује „још једну у низу конструкција којима се покушава извршити коначан обрачун” са Демократском партијом социјалиста (ДПС) и са њим. Фото: Танјуг/AP Photo/Risto Bozovic „Позивам надлежне државне органе да предузму >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << све истражне радње и установе истину”, објавио је Ђукановић на Твитеру.
Он је написао да је на располагању тужилаштву да се „и овај спин раскринка као мноштво других” током, како је рекао, његовог дугог политичког века.
„Вијести” су објавиле део Скај преписке у којој се ухапшени безбедњак Петар Лазовић хвалио шефу кавачког криминалног клана одузимањем цигарета, али и како се, лажно се потписујући као његов брат од стрица дописивао о шверцу цигарета, помињући тадашњег председника државе Ђукановића и његовог саветника Милана Роћена.
Australija: Podrška referendumu o priznavanju prava autohtonih naroda

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђукановић одбацио тврдње да је добијао новац од шверца цигарета се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.