Одбојкашице Србије победом против Бугарске завршиле такмичење у Лиги нација

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jul.2023, 09:35

Одбојкашице Србије победом против Бугарске завршиле такмичење у Лиги нација

Женска одбојкашка репрезентација Србије победила је јутрос у Сувону селекцију Бугарске резултатом 3:2, по сетовима 20:25, 25:16, 25:14, 17:25 и 15:4 у последњем мечу ИИИ седмице Лиге нација. Фото: ossrb.org Одбојкашице Србије су на крају освојиле девето место у Лиги нација са 19 бодова и нису успеле >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да се пласирају на завршни турнир.
Најефикаснија у селекцији Србије била је Сара Лозо са 18 поена, док је Маја Алексић забележила 15. У пораженој екипи најбоља је била Радостина Маринова са 18 поена.
Србија је на турниру у Сувоу остварила три победе и један пораз.
Финални турнир Лиге нација биће одигран 12. до 16. јула у америчком Арлингтону.
Đoković: I dalje se osećam kao mladi Novak kad izađem na teren Vimbldona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одбојкашице Србије победом против Бугарске завршиле такмичење у Лиги нација се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.