Како да спречите размазивања ајлајнера током лета? Трикови који ће вам бити од користи

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jul.2023, 09:00

Како да спречите размазивања ајлајнера током лета? Трикови који ће вам бити од користи

Трикови искусниш шминкера како да избегнете размазивање ајлајнера. Фото: Pexels/George Milton Нема тог дана кад сте се нашминкали, а да се нисте запитали или погледали у огледало, да ли је све остало на месту. Када знамо да ћемо током дана бити у журби избегавамо ајлајнере управо због >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сигурног размазивања.
Шта можемо да урадимо да ово спречимо? Један од најбољих начина да спречите да се ајлајнер не размаже је да започнете шминкање са потпуно чистом кожом. То ће испрати вишак уља на кожи и спречити размазивање.
Такође је важна припрема подручја око очију. Нанесите прајмер за сенке на капке, а затим нанесите провидан пудер у праху. Ово омогућава да се ајлајнер „прилепи“ за кожу.
Мат коректор може бити од помоћи и за горње капке. Нанесите га у мањој количини, а његова могућност да се одржи у току дана спречиће пресликавање ајлајнера.
Комбинација са сенком је исто добар избор. Користите је преко капка, па све до ивица ајлајнера и у великој мери ће смањтии размазивање.
Сигурно је да ће вам неки од ових трикова помоћи при следећем наношењу ајлајнера.
Kako da brže pocrnimo?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како да спречите размазивања ајлајнера током лета? Трикови који ће вам бити од користи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.