Од сутра нова измена режима саобраћаја на Булевару ослобођења

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jul.2023, 08:15

Од сутра нова измена режима саобраћаја на Булевару ослобођења

Радови на поправци коловозне конструкције на Булевару ослобођења, на деоници од Булевара цара Лазара до Улице народног фронта, биће завршени у недељу 2. јула, у зависности од временских услова, а од понедељка 3. јула почињу радови на наредној деоници. Фото: nsuzivo.rs/Павле Пејић Од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << понедељка 3. јула, до недеље 16. јула, на снази ће бити привремена измена режима саобраћаја на Булевару ослобођења, на деоници од Булевара цара Лазара до Улице Максима Горког.
Радови ће се изводити у две фазе. У току прве фазе привремена забрана одвијања саобраћаја важиће у десној коловозној траци у делу од Булевара цара Лазара до Улице Максима Горког, у смеру од Моста слободе ка железничкој станици. Друга фаза радова подразумева привремену забрану одвијања саобраћаја у левој коловозној траци, на истој деоници.
За време извођења радова у једној коловозној траци, саобраћај ће се одвијати двосмерно у супротној коловозној траци, са ограничењем брзине на 30km/h. Радовима неће бити обухваћене раскрснице, како би се омогућио несметан ток саобраћаја Булеваром ослобођења.
Privremena izmena režima saobraćaja u pojedinim delovima grada

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Од сутра нова измена режима саобраћаја на Булевару ослобођења се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.