Ђоковић: И даље се осећам као млади Новак кад изађем на терен Вимблдона

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jul.2023, 07:41

Ђоковић: И даље се осећам као млади Новак кад изађем на терен Вимблдона

Српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је на конференцији за медије пред почетак Вимблдона да се и даље осећа као дечак који сања да освоји пехар на најпрестижнијем гренд слему. Фото: Танјуг/John Walton/PA via AP „Осећам се сјајно, а учешће на Вимблдону је увек привилегија и част. То је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << био турнир о којем сам сањао када сам био дете. Иако сам већ много пута играо овде и имао сам много успеха, и даље се осећам као млади Новак када изађем на терен Вимблдона. То је невероватан турнир, у мојим очима највећи“, рекао је Ђоковић, објављено је на сајту ATPTour.
Освајач седам пехара на Вимбдлону ове године има шансу да се изједначи са рекордером по броју пехара на том турниру, Роџером Федерером, освајачем осам трофеја.
Новинаре је занимало и колико Ђоковићу значи чињеница да ће Карлос Алкараз бити на турниру као први носилац и да ли је то нови изазов за њега.
„Увек је неко ту. Увек је био и увек ће бити. Карлос је веома фин и изузетно зрело се понаша. Има само 20 година, а већ има толико успеха. Све што он ради је импресивно, заједно са тренером Хуаном Карлосом Ферером. Они су фантастичан тим. Што се мене тиче, није ми потребан Карлос, као ни нико други, да бих повећао своју мотивацију“, истакао је освајач рекордне 23 гренд слем титуле.
Micić i Pokuševski zajedno – Srbinu u NBA trogodišnji ugovor vredan skoro 24 miliona evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић: И даље се осећам као млади Новак кад изађем на терен Вимблдона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.