Маск: Твитер увео привремена ограничења за читање постова

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jul.2023, 07:26

Маск: Твитер увео привремена ограничења за читање постова

Власник Твитера Илон Маск изјавио је  да је уведено привремено ограничење за читање постова на тој друштвеној мрежи ради борбе против „гребања“ односно „scraping-a“ – аутоматизованог прикупљања низова података. Фото: Unsplash/Souvik Banerjee Твитер је применио привремена ограничења за >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << читање постова ради решавања „екстремних нивоа дата сцрапинг-а и системских манипулација“, навео је Маск.
Маск је у петак рекао да се неколико стотина организација бави тиме „изузетно агресивно“ и замолио кориснике за савет како да се избори са таквом праксом која утиче на квалитет рада Твитера.
Верификовани налози су привремено ограничени на 6.000 постова дневно, рекао је Маск, пренеле су РИА Новости.
Према његовим речима, непроверени налози и нови непроверени налози су ограничени на читање 600, односно 300 постова дневно.
Медији су претходно објавили да је Твитер такође укинуо могућност прегледа постова без регистрације у систему.
Ministarstvo finansija dalo saglasnost na zahtev za produženje Kolektivnog ugovora

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Маск: Твитер увео привремена ограничења за читање постова се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.