На Прешеву чекање преко сат времена за излаз из Србије, на улазу знатно мањи ред

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jul.2023, 19:13

На Прешеву чекање преко сат времена за излаз из Србије, на улазу знатно мањи ред

Путничка моторна возила на граничном прелазу Прешево, на излазу из земље, чекају 70 минута, а на Градини 40 минута, саопштио је данас Ауто-мото савез Србије. Фото: Танјуг/Министарство саобраћаја и инфраструктуре/Ђорђе Крстић Према информацијама Управе граничне полиције добијеним >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у 17:15, на прелазу Гостун путничка возила на улазу у земљу чекају 30 минута, а на Прешеву 20 минута.
Камиони на граничном прелазу Хоргош, на излазу, чекају три сата, а на Батровцима два сата.
Наведено задржавање теретних возила последица је активности суседних граничних органа, наводи се у саопштењу АМСС.
Према последњим информацијама добијеним од Јавног предузећа „Путеви Србије“, на наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
Početkom jula prve isplate pomoći za štetu od poplava

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На Прешеву чекање преко сат времена за излаз из Србије, на улазу знатно мањи ред се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.