Почетком јула прве исплате помоћи за штету од поплава

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jul.2023, 16:50

Почетком јула прве исплате помоћи за штету од поплава

Грађани који су пријавили штету од поплава већ почетком јула могу да очекују исплату помоћи, изјавила је данас министарка науке, технолошког развоја и иновација Јелена Беговић. Фото: Танјуг/Наташа Лазаревић „Република Србија припремила је новац за помоћ грађанима погођеним >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << поплавама, и они који су штету пријавили већ почетком јула могу да очекују исплате, а до средине јула сви погођени добиће предвиђена средства“, рекла је она.
Министарка, која је у својству представнице Владе Србије боравила у Ћуприји, како би обишла подручја погођена поплавама, састала се са Јовицом Антићем, председником те општине и Нинославом Ерићем, председником општинске скупштине и народним послаником.
Након састанка, министарка је посетила вртић „Шећерко“, чије су подрумске просторије погођене недавним поплавама.
Директорка вртића госпођа Снежана Илић министарку је упутила у детаље новонастале ситуације и указала на потребу да се изгради нова зграда вртића, у којој би свака соба имала мокри чвор, и у којој би сва деца, које у Ћуприји претходних година има све више, могла бити смештена.
Министарка је у Ћуприји обишла и домаћинства три породице погођене поплавама. Такође, отишла је и у село Супска, где је обишла две породице чија су домаћинства такође била тешко погођена поплавама.
„Стрес кроз који сте прошли не може Вам нико надокнадити, али оно што је у надлежности државе биће учињено“, истакла је она.
Gojković: Država obezbedila stalnu brigu o Hilandaru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почетком јула прве исплате помоћи за штету од поплава се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.