Крај за Србија опен, АТП турнир се враћа у Букурешт

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jul.2023, 15:32

Крај за Србија опен, АТП турнир се враћа у Букурешт

Након седам година паузе АТП турнир који се играо у Београду, а недавно и у Бањалуци под именом Србија опен, враћа се у Букурешт, што је потврдио поновни власник Јон Цирјак. Фото: PrtSc/serbiaopen.org Турнир Србија опен је после девет година угледао светлост дана 2021. године, да би након >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << свега два издања премештен у Бањалуку, а сада је фирма Новаковог брата Ђорђа Ђоковића, одлучила да поново уступи место Румунима.
Букурешт је био домаћин овог турнира од 1993. године до 2016, када је исти пресељен у главни град Мађарске, Будимпешту. Такмичење се потом селило у Београд и поменуту Бањалуку, да би се сада вратило у матичну земљу.
Нови/стари власник је имућни Јон Циркај, чије је богатство процењено на више милијарди долара, а у питању је бивши румунски хокејаш и тенисер, који је својевремено освојио Ролад Гарос у дубл конкуренцији, а касније је и неко време провео као менаџер Бориса Бекера на почетку његове каријере.
FIFA sprema revoluciju: Menja se pravilo ofsajda, napadačima će biti lakše

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Крај за Србија опен, АТП турнир се враћа у Букурешт се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.