Министарство финансија дало сагласност на захтев за продужење Колективног уговора

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jul.2023, 15:22

Министарство финансија дало сагласност на захтев за продужење Колективног уговора

Министарство финансија је још 15. јуна дало сагласност на Предлог споразума о продужењу рока важења Посебног колективног уговора за запослене у установама предшколског васпитања и образовања чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина и јединица локалне самоуправе, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << што је у складу са захтевима синдиката, сазнаје Танјуг у Министарству финансија. Фото: Wikimedia Commons/Ranko Поједини медији пренели су данас да су Самостални синдикат предшколског васпитања и образовања Србије и Грански синдикат просветних радника Србије Независност најавили протестни заједнички отворени састанак републичких одбора та два синдиката испред Министарства финансија, зато што се наводно одуговлачи са продужетком колективног уговора за предшколске установе.
Иначе, Министарство финансија примило је допис 7. јуна 2023. ради давања мишљења на захтев за предложено продужење рока важења Посебног колективног уговора, а 15. јуна је Министарство финансија званично одговорило да на достављени предлог споразума нема примедбе.
Industrijska proizvodnja u maju veća za 1,5 odsto, zbog veće proizvodnje struje

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Министарство финансија дало сагласност на захтев за продужење Колективног уговора се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.