Шест предмета који су посебно прљави током лета

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jul.2023, 14:00

Шест предмета који су посебно прљави током лета

Лето нуди бројне активности, али понекад захтева много опреме. Можда ту исту опрему баците негде у ћошак куће када се вратите, али је у ствари потребно одржавати чистом да се сутрадан не би борили против још јачег нереда. Фото: Pixabay/veerasantinithi Креме за плажу То што ће на бочици креме >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << након наношења остати мало креме, не значи да је прљава и да је лако можете обрисати крпом. Али када ту исту крему понесете на плажу, можете рачунати да ће се разне нечистоће, попут песка или земље, залепити за посуду, што ћете осетити на свом телу када други пут нанесете крему, а ви ћете узети исти песак кући у торби. Да бисте то спречили, извадите га из торбе и оперите под тушем када се умивате.
Торбе за плажу Сјајно је ставити ноге у песак, али када ставите руку у торбу и нађете много песка и у њој, није баш забавно. Нека вам пређе у навику да све истресете из торбе чим дођете са плаже, а ако имате торбу од перивог материјала, једноставно је исперите под тушем.
Базени у дворишту Одлична су ствар ако имате децу и не можете на море, али и њих треба очистити. Најбоље је оставити их надуване да се осуше преко ноћи, а ако сматрате да им је потребно додатно чишћење, попрскајте их сирћетом и водом и оставите на сунцу, па добро исперите чистом водом.
Мокри пешкири Они су можда ставка која нам одузима већину времена током лета јер су свуда. Боље је да се перу у машини за веш или само у машини за сушење ако нису прљаве. Кад год перете веш, ставите пешкир који ће вероватно бити свуда по кући, може да осети непријатан мирис, а такав пешкир сигурно не желите да носите на плажу.
Преносиви фрижидери Носимо их свуда на летовању, а то се на крају дана види по количини прљавштине на њима. Најбоље је да их очистите тако што ћете их испразнити и испрати водом, пре него што баците све остатке хране. Оставите их да се осуше на сунцу.
Наочаре, јапанке, купаћи костими… Све нам је потребно да бисмо уживали на плажи, а понекад је прави посао сакупити све у једној врећи. Да не бисте морали да их тражите по целој кући, паметно је одредити једно место где ће се чувати све што вам је потребно за плажу. Када га пронађете, упознајте га свим укућанима и упозорите их да након употребе све врате на своје место.
Koju hranu treba jesti tokom vrućine i zašto treba izbegavati kafu?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шест предмета који су посебно прљави током лета се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.