Српски боксер Вахид Абасов обезбедио сребро на Европским игарама

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jul.2023, 13:01

Српски боксер Вахид Абасов обезбедио сребро на Европским игарама

Репрезентативац Србије у боксу Вахид Абасов победио је Француза Макан-Вија Траореа у полуфинали категорији до 71 килограм и обезбедио сребрну медаљу на Европским играма у Кракову. Фото: Боксерски савез Србије Вахид Абасов је победом у полуфиналу резултатом са 5:0 савладао француског >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << представника и практичмо осигурао још једну сербрну медаљу за тим Србије.
Vakid Abasov je u FINALU!
On je u polufinalnom meču pobedio protivnika iz Francuske i tako obezbedio plasman u finale!#KrakovNaPutuDoPariza #JedanTimIstiCilj #Krakow2023 #EuropeanGames2023 #EG2023 #WeAreUnity
— Team Serbia (@OKSrbije) June 30, 2023

У борби за шампионску титулу и златну медаљу противник српском представнику у финалу биће Николај Тертерјан из Данске, који је у другом полуфиналу био бољи од Тугрулхана Ердемира из Турске.
Абасов је пласманом у полуфинале обезбедио медаљу и олимпијску визу за Париз следећег лета.
Počeo prelazni rok u NBA ligi, Irving ostao u Dalasu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Српски боксер Вахид Абасов обезбедио сребро на Европским игарама се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.