Почео прелазни рок у НБА лиги, Ирвинг остао у Даласу

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jul.2023, 10:31

Почео прелазни рок у НБА лиги, Ирвинг остао у Даласу

Почео је прелазни рок за слободне играче у НБА лиги. Пажња домаће јавности усмерена је на Денвер нагетсе где игра Никола Јокић, будући да је Брус Браун договорио двогодишњи уговор са Индијана пејсерсима вредан 45 милиона долара. Кајри Ирвинг остао је у Даласу. Фото: AP/Sam Hodde, File Првог >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дана прелазног рока разрешена је дилема о томе за који тим ће наступати звезда НБА лиге Кајри Ирвинг. Плејмејкер Далас мaверикса договорио је останак у екипи из Тексаса уз трогодишњи уговор вредан 126 милиона долара, али и процену о наставку каријере у последњој години уговора.
Денвер нагетси су задржали Реџија Џексона и Денадре Џордана, упркос најавама да ће се ветерани растати са тимом из Колорада.
Окосница Голден стејта остаje непромењена – Стеф Кари, Клеј Томпсон и Дрејмонд Грин.
Грин је први уговор потписао са Голден стејтом 2012. године, а сада је договорио четворогодишњу сарадњу са Вориорсима вредну 100 милиона долара. Било је гласина да ће Грин направити договор са Лејкерсима, међутим ипак је у дошло до продужетка сарадње са тимом из Сан Франциска.
Крилни кошаркаш Вашингтон визардса Кајл Кузма потписао је такође четврогодишњи уговор за 102 милиона долара са тимом из главног града Сједињених Америчких Држава.
Досадашњи играч Лос Анђелес лејкерса Денис Шродер потписао је двогодишњи уговор са Торонто репторсима.
Према извештајима америчких медија Њујорк никси су се одрекли Дерика Роуза који је пронашао нови двогодишњи ангажман у тиму Мемфис гризлиса.
Новинарски инсајдер Адријан Војнаровски истиче да Мемфис жели Роуза у улози лидера у свалчионици, али и на паркету.
Убедљиво највећи уговор у првом сату прелазног рока НБА лиге добио је Џереми Грант.
Грант је потписао потогодишњи уговор са Портландом вредан чак 160 милиона долара.
Teodosić i Zvezda postigli dogovor, čeka se potpis?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почео прелазни рок у НБА лиги, Ирвинг остао у Даласу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.