Измене на појединим деоницама путева због радова

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jul.2023, 10:31

Измене на појединим деоницама путева због радова

На ауто-путу Е-75, од моста Газела до подвожњака после искључења за Коњарник биће извођени радови у разделној траци 02. јула, од 5 до 11 часова, саопштило је Јавно предузеће Путеви Србије. Фото: Pixabay/WikimediaImages На ауто-путу Е-75, зона петље Велика Плана, због радова на санацији надвожњака >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << до 31. јула саобраћај се одвија ка Нишу возном и претицајном саобраћајном траком, ка Београду зауставном саобраћајном траком.
На обилазница око Београда, тунел Стражевица и кружни ток код Ресника, ка Бубањ Потоку, због радова на уклањању привремене девијације, везе ауто-пута и Ресника, до 07. јула за саобраћај је затворена претицајна саобраћајна трака у зони тунела Стражевица, саобраћај се одвија возном саобраћајном траком.
Такође, за саобраћај је затворен крак кружне раскрснице код Ресника у смеру ка Старој Стражевици, преко надвожњака – моста 25 Обилазнице око Београда.
Веза Ресника и државног пута И А реда број 1, Обилазнице око Београда, остварена је преко новоизграђене петље Авала.
На ауто-путу Е-75, петља Ражањ – петља Параћин, зона петље Појате, смер ка Београду у ртоку су радови на рехабилитацији коловоза до 04. јула. За саобраћај је затворена зауставна саобраћајна трака од км 372+600 до км 372+300, а од км 372+135 до км 371+800 затворене су возна и зауставна трака.
Изводе се радови на поправци заштитне ограде на делу државног пута И А реда број 1, 500 метара после излаза из тунела Предејане, у смеру ка Нишу.
У зони радова за саобраћај је затворена зауставна и део возне саобраћајне траке, а саобраћај се одвија претицајном траком.
Радови су обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.
Prvi dan jula – pre podne sunce, popodne oblaci i kiša

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Измене на појединим деоницама путева због радова се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.