Снажни ветрови у Сиднеју изазвали велике поремећаје у авио саобраћају

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jul.2023, 10:31

Снажни ветрови у Сиднеју изазвали велике поремећаје у авио саобраћају

Снажни ветрови у Сиднеју изазивали су данас поремећаје у авио саобраћају и хаос у плановима за путовања на годишње одморе широм Аустралије, а путници из Хонолулуа су чак хоспитализовани након „тешких турбуленција“ током лета. Фото: Pexels/Pixabay Авио-компаније су упозоравале на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << отказивање летова у суботу ујутро, припремајући се да само једна од три писте писте међународног аеродрома Кингсфорд Смит у Сиднеју, најстаријег у свету, буде активна након упозорења контроле летења о снажном ветру, преноси лондонски Гардијан.
Због лоших временских прилика активна је само једна аеродромска писта, 100 летова је отказано, а потврђен је велики број кашњења.
Портпарол аеродрома у Сиднеју рекао је да је саветован од Ерсервис Аустралија, владине организације одговорне за контролу ваздушног саобрац́аја, да због јаких ветрова до краја преподнева ради само једна писта.
Francuska na ivici vanrednog stanja, protesti prerali u nerede, na ulicama 45.000 policajaca

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Снажни ветрови у Сиднеју изазвали велике поремећаје у авио саобраћају се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.