Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jul.2023, 09:56

Воша довела два нова појачања, нови уговор и за Михаила Ивановића

Нови чланови ФК Војводина од данас су званично постали – Ђорђе Црномарковић и Синиша Тањга, док је нови уговор потписао Михаило Ивановић. Фото: ФК Војводина Црномарковић (29) игра на позицији штопера, а у досадашњем делу каријере играо је за Београд, Шумадију, Доњи Срем, Јавор, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Чукарички, Раднички из Ниша, Лег Познањ, Заглебје и два пута за Олимпију из Љубљане из које је управо и стигао у Вошу.
Он је потписао уговор на три године и изразио је задовољство због доласка на „Карађорђе“.
– Лепо је доћи у велики клуб као што је Војводина, један од највећих у нашој земљи. Већ сам имао прилику да тренирам са момцима, али сам од данас званично потписао. Очекујем да будемо у самом врху Супер лиге и очекујем играмо препознатљив фудбал – рекао је Црномарковић.
Овај 29-годишњи штопер са нишким Радничким је био вицешампион у сезони 2018/19, а верује да тај успех може да понови и са Војводином.
– Ми смо Војводина и знамо шта представља овај клуб и шта значи њен дрес. Имамо највеће могуће амбиције ове сезоне и што да не, верујемо да ћемо бити у самом врху – истиче Црномарковић.
Са много успеха Црномарковић је носио и дрес Олимпије са којом је у протеклој сезони освојио дуплу круну.
– Носим прелепа искуства, прва сезона била је турбулентна, због промене председника, али доласком Алберта Ријере на клупу успели смо да освојимо дуплу круну – додао је Црномарковић.
Двогодишњи уговор са Војводином потписао је Синиша Тањга, 19-годишњи штопер који је поникао у редовима „старе даме“. Он је син прослаљеног бившег члана друге шампионске генерације Војводине Мирослава Тањге. Осим у омладинској школи „Илија Пантелић“, као тинејџер био је и члан Болоње, а потом је прошлог лета отишао у немачки Мајнц. – Поносан сам што сам се вратио кући. Очекивања су као и увек велика, а циљ је да се боримо за трофеје и да уђемо у групну фазу Лиге конференције – рекао је Тањга.
Он је у Немачкој освојио титулу са омладинским тимом Мајнца, што је за њега лепо искуство.
– Иза мене је велико искуство, било је доста успона и падова, али на крају смо успели да остваримо тај велики успех и да постанемо шампиони – рекао је Тањга.
Као син легенде Војводине Мирослава Тањге, члана друге шампионске генерације Војводине, и он се нада да би могао да понови очев успех.
– Што да не, све је могуће – каже Тањга.
Трећи играч који је потписао уговор је повратник Михаило Ивановић. Он је дете Воше, а прошлу сезону провео је на позајмици у У-19 тиму Сампдорије. Он је рођени Новосађанин, има 19 година и игра на позицији нападача, а потписао је уговор на три године.
– Даћу све од себе да испуним сва очекивања, која знам да ће бити велика. Поносан сам што сам потписао уговор, јер је Војводина клуб мојих снова. У Италији ми је било супер, не бих имао ништа против да тамо поново заиграм једног дана, али сада најпре желим да остварим велике успехе са Војводином, за почетак, да у предстојећој сезони будемо међу прве три екипе на табели – закључио је Ивановић.
Stefan Vukić novi napadač Vojvodine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Воша довела два нова појачања, нови уговор и за Михаила Ивановића се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.