Музејска играоница и Тетарић овог викенда у Музеју Војводине

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jul.2023, 07:55

Музејска играоница и Тетарић овог викенда у Музеју Војводине

У име Европског дана Дунава, Одељење за педагошки рад и односе с јавношћу у недељу, 2. јула, у 11 сати, Дунавска 35, организује играоницу Гледају се Дунав и Торањ са сатом, па вековне тајне размењују шапатом! за децу узраста од 5 до 10 година. Фото: Војводина уживо Најмлађи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Новосађани сазнаће шта то реку Дунав чини посебном, уједно и поруку о значају очувања и заштите ове моћне реке, јер – шапуће нам Дунав да не воли кад је прљав!
Док правимо рибице из Дунава, заронићемо у своју машту како бисмо постали авантуристи, истраживачи, који желе да открију да ли и какве легенде и мистерије чува Петроварадинска тврђава, на обали Дунава!
Играоницу воде Мина Јосимовић и Ивана Степанов, музејски педагози.
У суботу 1. јула у 11 сати, у Дунавској 35, биће одржана луткарска представа Театрића Музеја Војводине Откуд шлем у бабиној башти?  Да ли сте чули причу да је једна бака копајући башту нашла два позлаћена римска шлема? Откуд они у њеној башти? Да ли је то случај за истраживање или можда за полицију? Шта мислите где се сада налазе ти шлемови и коме припадају? И која је улога миша Харлампија у свему томе? Ако немате идеју о решењу ове мозгалице, дођите у Музеј Војводине, погледајте луткарску представу и послушајте причу кустоса на сталној поставци музеја. Програм је намењен деци узраста од 5 до 10 година.
Пријаве су обавезне на мејл адресу: pedagoska.sluzba@muzejvojvodine.org.rs.
Novosadske dečje letarije u Muzeju Vojvodine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Музејска играоница и Тетарић овог викенда у Музеју Војводине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.