Стефан Вукић нови нападач Војводине

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jul.2023, 07:41

Стефан Вукић нови нападач Војводине

У ФЦ „Вујадин Бошков“, он је данас потписао двогодишњи уговор са „старом дамом“ и ставио се на располагање шефу стручног штаба Радославу Батаку, те ће сутра путовати са својим новим саиграчима у Словенију на главни део припрема за нову сезону. Фото: ФК Војводина Вукић је рођен >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 29. јуна 1995. године у Нишу, где је и почео каријеру у екипи Радничког. Потом је наступао још за Синђелић, Цар Константин, Оџаке, Дунав, Будућност Поповац, Србобран, Феникс, Будућност Добановце, Златибор и ТСЦ, за који је прошле сезоне одиграо 31 утакмицу, постигао четири гола и забележио две асистенције.
– Част и задовољство ми је што сам потписао за један овако велики клуб. Чим сам добио позив Војводине, лако смо се договорили и остварили сарадњу. Управи и председнику желим да се захвалим на томе што су баш мене изабрали, а на мени је сада да се спремим што боље и пружим свој максимум, како бих заједно са екипом остварио зацртане циљеве – каже Вукић.
Према његовим речима, долазак у Војводину доживљава као нови изазов у каријери.
– У ТСЦ-у сам био две године, одиграо 63 меча и постигао 17 голова. Презаситио сам се и мислим да ми је била потребна промена. Причао сам о томе са људима из клуба, Војводина се јавила као екипа која ме жели и, хвала Богу, дошло је до договора – нагласио је Вукић.
Dragović: Trener hoće da napredujemo i budemo spremni za Ligu šampiona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Стефан Вукић нови нападач Војводине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.