Дебељачки разговарао са потписницима петиције – тражиће се решење да задовољи обе стране

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jun.2023, 20:34

Дебељачки разговарао са потписницима петиције – тражиће се решење да задовољи обе стране

У великој сали Скупштине општине Србобран, 29. јуна одржан је разговор са грађанима који су кроз своју иницијативу и петицију, захтевали измештање локације предвиђене за прихват већег броја паса, о којима брине наш суграђанин Никола Стојковић. Фото: Србобран данас.рс “Поменута >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << парцела, број 753 у Србобрану, је по важећим урбанистичким прописима у стамбеном делу насеља. Општина Србобран у пуној мери подржава жељу и пожртвованост да на нашим улицама буде што мање паса луталица уз могућност удомљавања, што свакако јесте на корист свих наших грађана. Наш посао је да разговарамо са свима и да кроз отворен дијалог пронађемо решење које би било прихватљиво за све наше суграђане. С тим у вези, саслушани су сви предлози који су на састанку изнети, грађани су упућени у надлежности инспекцијских служби на покрајинском и локалном нивоу али и о важећим прописима који су на снази, а у вези су са темом о којој је вођен разговор.
Општина Србобран ће преузети на себе улогу медијатора у овом процесу, све предлоге који су изнети биће упућени и другој страни на разматрање. Добар пут свакако је отворени дијалог на ову тему уз разумевање свих и заштиту права на миран и нормалан живот у локалној заједници. Наставићемо да разговарамо на ову тему и пронађемо прихватљиво решење”, стоји у саопштењу Општине Србобран и председника Радивоја Дебељачког.
Изјаву Николе Сојковића можете погледати у видеу испод:

Вучевић замолио САД да искористе свој утицај на Приштину да би се спречила ескалација

Преузмите андроид апликацију.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.