Селектор Колаковић саопштио списак одбојкаша за трећу седмицу Лиге нација

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jun.2023, 16:06

Селектор Колаковић саопштио списак одбојкаша за трећу седмицу Лиге нација

Селектор одбојкаша Србије Игор Колаковић саопштио је данас списак играча за трећу седмицу Лиге Нација, која је на програму од 2. до 9. јула у Анахајму. Фото: Wikimedia Commons/Maryam Kamyab Србија ће у САД од 4. до 9. јула играти против Аргентине, Кубе, Француске и Бугарске.
Тим Србије чиниће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << техничари Вук Тодоровић и Алекса Батак, коректори Дражен Лубурић и Божидар Вучићевић, либеро Милорад Капур, блокери Марко Подрашчанин, Петар Крсмановић, Немања Машуловић и Александар Недељковић, примачи Урош Ковачевић, Марко Ивовић, Миран Кујунџић, Павле Перић и Вељко Машуловић.
„Идемо на овај турнир са неколико играча који имају искуства, али не знам у којем су стању и колико могу да нам помогну играчки. Очекујемо велику борбу, као до сада. Ово је последњи турнир, могли бисмо да изборимо фајнал-ејт. Али је главно да у сваки меч уђемо са жељом да победимо. Прошле седмице смо били доста успорени због повреда и болести, то се и осетило. И овде ће бити проблема, јер идемо преко океана. Али момци су показали да могу да извуку невероватну снагу и да побеђују. Ја се надам да ћемо бити здрави, што је најбитније, и да ћемо дати све од себе“, истакао је селектор Србије.
Србија ће први меч у Анахајму одиграти против Аргентине у уторак, 4. јула од 22.00 часа по нашем времену.
Сениори Србије ће другу утакмицу у САД одиграти у четвртак, 6. јула од 17.00 часова по локалном времену, односно у петак, 7. јула од 2.00 часа по нашем времену против Кубе.
Трећи ривал Србије у Анахајму биће Француска у петак, 7. јула од 22.30 часова по нашем времену.
Србија ће у четвртом мечу у САД играти против Бугарске у суботу, 8. јула од 22.30 часова по нашем времену.
Odbojkašice Srbije pobedile Nemačku, približile se završnom turniru u Arlingtonu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Селектор Колаковић саопштио списак одбојкаша за трећу седмицу Лиге нација се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.