Обавезно искључите ове кућне апарате пре одласка на одмор

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jun.2023, 15:17

Обавезно искључите ове кућне апарате пре одласка на одмор

Неколико кућних апарата треба искључити када напуштате кућу на дуже време. Фото: Pixabay/ guvo59 Неки кућни апарати, иако су искључени, и даље троше струју, а неки могу да кваре.
Оно што морате искључити Уређаји које треба искључити су модеми, конзоле за игре, лаптопови, рутери и >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сви уређаји који имају додатни пуњач.
Све их треба искључити док сте на одмору јер, без обзира да ли сам уређај ради или не, они и даље троше струју.
Такође би требало да искључите све мале кућне апарате као што су тостери, блендери и сви апарати са тајмером јер, док нисте у кући, могу бити опасни.
Ово се такође препоручује: Такође је препоручљиво да искључите са напајања све уређаје којима управљате даљинским управљачем, јер они нису баш искључени и безбедни, све док не искључите напајање.
Пре одласка на пут свакако треба искључити клима уређај и бојлер.
Код клима уређаја не морате искључити напајање, довољно је да га искључите. И довољно је само искључити бојлер.
Такође би било добро да искључите главни вентил за воду јер ће то осигурати да нема поплаве.
Pegla vam ostavlja fleke na odeći? Očistite je uz pomoć ovoga

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Обавезно искључите ове кућне апарате пре одласка на одмор се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.