Одбојкашице Србије победиле Немачку, приближиле се завршном турниру у Арлингтону

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jun.2023, 13:37

Одбојкашице Србије победиле Немачку, приближиле се завршном турниру у Арлингтону

Одбојкашице Србије победиле су данас селекцију Немачке са 3:1 (25:17, 23:25, 25:16 и 30:28) у другом мечу треће седмице Лиге нација. Фото: Танјуг/АP/Frank Augstein Србија је предвођена Тијаном Бошковић сломила отпор Немачке за изузетно важну победу вредну три бода. Најбоља играчица света је освојила >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 39 поена уз проценат од 69 одсто успешности.
Србија је супериорно добила први и трећи сет, у другом је дошло до опуштања у финишу, да би потом права снага светских првакиња била виђена у завршници четвртог сета у коме су преокренуле резултат и стигле до жељеног циља. Доминиканска Република ће бити трећи противник Србији у Сувону сутра од 3.30 часова по нашем времену.
Сениорке Србије ће четврти меч одиграти против Бугарске у недељу, 2. јула од 3.30 часова по нашем времену.
Финални турнир Лиге нација 2023. године у конкуренцији одбојкашица одиграти од 12. до 16. јула у Арлингтону (Тексас) у САД.
Системом такмичења Лиге нација предвиђено је да се за сваку седмицу такмичења формирају по 2 групе са по 8 селекција, као и да такмичење у оквиру једне седмице траје 6 дана, од уторка до недеље. Свака репрезентација ће одиграти по 12 утакмица током 3 седмице, односно 4 меча за 6 дана током једне седмице.
На Финалном турниру ће играти 8 репрезентација, а такмичење почиње од утакмица четвртфинала.
Đoković protiv Pedra Kaćina na startu Vimbldona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одбојкашице Србије победиле Немачку, приближиле се завршном турниру у Арлингтону се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.