Штрајк запослених на Аеродрому Женева, отказане десетине летова

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jun.2023, 12:52

Штрајк запослених на Аеродрому Женева, отказане десетине летова

Око сто запослених на Аеродрому Женева штрајковало је данас између 6.00 и 10.00 сати ујутру по локалном времену, а због протеста су отказане десетине летова. Фото: Танјуг/AP Photo/Damian Dovarganes Штрајк ће се наставити сутра, преноси Ројтерс.
Путници су због протеста запослених морали >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да чекају у дугим редовима за чекирање, али штрајкачи сматрају да не сносе одговорност за гужве.
„Наравно да ова ситуација није пријатна, али ми молимо путнике да свој бес усмере према менаџменту аеродрома који је одговоран за овај неред“, рекао је секретар синдиката јавних услуга Џамшид Пуранпир.
Део запослених Аеродрома Женева је ступило у штрајк због тога што је управни одбор аеродрома одобрио измене којим се неким запосленима замрзава раст плата, подсећа британска агенција.
Bi Bi-Si: Stranke krajnje desnice su u usponu širom Evrope

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Штрајк запослених на Аеродрому Женева, отказане десетине летова се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.