Време у суботу претежно сунчано, поподне могући пљускови

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jun.2023, 11:20

Време у суботу претежно сунчано, поподне могући пљускови

Време у Србији биће у суботу пре подне претежно сунчано, док се средином дана очекује јаче наоблачење са запада и југозапада које ће у свим крајевима местимично условити кишу и пљускове са грмљавином, нарочито у западним, централним и јужним крајевима где је могућа и локална >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << појава града, саопштио је данас Републички Хидрометеоролошки Завод. Фото: Градске инфо Дуваће слаб и умерен западни и југозападни ветар, док ће се температуре кретати од 13 до 31 степен.
У београду ће бити претежно сунчано и топло, после подне доћи ће до повећања облачности, док ће увече и током ноћи ка недељи повремено бити киша и пљускови са грмљавином.
Ветар слаб и умерен, западни и југозападни, температуре ће се кретати од 17 до 30 степени.
У наредних седам дана у већини дана задржаће се променљиво и нестабилно време, местимично са пљусковима и грмљавином, а само у понедељак и у уторак пре подне биће претежно сунчано.
Mali maturanti još danas popunjavaju liste želja za upis u srednje škole

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Време у суботу претежно сунчано, поподне могући пљускови се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.