Задржите младолик изглед: Три трика

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jun.2023, 10:17

Задржите младолик изглед: Три трика

Уведите их у рутину и смањите знакове старења. Фото: Pexels/Mateus Souza Инвазивни третмани ће увек бити најефикаснији начин да избришете године са вашег лица. Међутим, ако се још увек не осећате спремним за то или једноставно не желите да прибегнете таквим методама против старења, онда >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су следећа три начина нешто најбоље што можете да урадите за свој изглед:
Ензимски или хемијски пилинг Боре су можда први знак старења који вам пада на памет, али није једини. Тупа, груба кожа и смеђе мрље су неки други врло чести знаци старења. Да бисте их смањили и вратили вашој кожи сјај, једном или два пута недељно у своју рутину укључите пилинг природним ензимима или АНА, као што су гликолна и млечна киселина.
Ретинол Такође познат као „чудо неге коже“, ретинол наставља да се доказује као најефикаснији активни састојак у борби против старења, што чини укључивање витамин А креме, уља или серума, кораком о којем се не може преговарати у рутини неге лица.
Електрични третмани лица Електрични третмани лица су нова опсесија најпознатијих холивудских личности, као што су Марго Роби и Џенифер Лопез. Иако су то некада били третмани који су се радили искључиво у козметичким салонима, данас се могу радити и код куће захваљујући иновативним уређајима за негу коже.
Најбољи третман је увек превенција, тако да не прескачите свакодневно наношење, али ни накнадно обнављање креме за сунчање током дана, како бисте заштитили своју кожу од УВА зрака, који су одговорни за њено старење, и наравно од УВБ зрака, који су одговорни за опекотине од сунца.
Plaža sa razglednica koju treba videti uživo bar jednom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Задржите младолик изглед: Три трика се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.