Проблем грађана са нелегалним азилом у Србобрану (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jun.2023, 10:11

Проблем грађана са нелегалним азилом у Србобрану (ВИДЕО)

У општинској сали у Србобрану одржан је састанак као одговор на петицију за измештање нелегалног азила у власништву суграђанина Николе Стојковића.
Овај азил у насељеном месту тренутно смешта преко стотину >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << паса што је изазвало нелагодности код комшија због неподношљиве буке и смрада измета паса.
Иако мештани инсистирају на измештању азила због страха за безбедност деце и буке, оно што посебно истичу јесте и забринутост због услова у којим те животиње живе.
Охрабрујућа чињеница је што нико од мештана нема ништа против Николе и ради су да подрже изградњу новог азила, под условом да се измести из насељеног подручја.
Никола је добио понуду да му се обезбеди земљиште ван насељеног места где би могао да изгради условни азил и премести своје животиње.
Фото: Војводина уживо Азил се налази у стамбеној четври, где је строго забрањено држати домаће животиње, што мапа изнад и показује.
Састанак је показао да постоји воља за проналаском компромисног решења које би задовољило и потребе животиња и интересе локалне заједнице.
Фото: Војводина уживо Нажалост, Никола је за сада одбио понуду надлежних органа, а разлози за то остају непознати.
Preko 9386 prijava – Ovo je konačna rang lista za subvencije za kupovinu bicikla

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Проблем грађана са нелегалним азилом у Србобрану (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.