Мали матуранти још данас попуњавају листе жеља за упис у средње школе

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jun.2023, 07:39

Мали матуранти још данас попуњавају листе жеља за упис у средње школе

Мали матуранти још данас до 15 сати попуњавају листе жеља за упис у средње школе, што могу учинити електронски или непосредно у својим основним школама. Фото: Pexels/Zen Chung Како је речено у Министарству просвете, важно је да се попуне свих 20 могућности за жељене школе. Да ученици реално >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сагледају своје резултате у односу на број поена потребних за упис у жељене средње школе.
Како је наведено, попуњавање листе жеља електронским путем трајаће данас до 15 сати на порталу „Моја средња школа“.
Попуњавање и предаја листе жеља непосредно у основној школи и унос у базу података могуће је данас од 8 до 15 часова.
Провера тачности листе жеља од стране ученика у основним школама, електронским путем и непосредно у школи је у суботу, 1. јула. Пријем на приговор ученика на изражене жеље и уношење исправки непосредно у школи биће истог дана од 8 до 15 часова.
Објављивање коначне листе жеља биће у недељу, 2. јула до 8 часова.
Објављивање коначних резултата расподеле по школама и образовним профилима у основним и средњим школама биће објављено у понедељак, 3. јула, до 8 часова.
Srednju školu u 2021/22. godini pohađalo 242.958 učenika

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мали матуранти још данас попуњавају листе жеља за упис у средње школе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.