Вучић: Тражили су од Данила да скине мајицу „Предаја није опција“, није пристао

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jun.2023, 09:39

Вучић: Тражили су од Данила да скине мајицу „Предаја није опција“, није пристао

Председник Србије Александар Вучић навео је на Инстаграму да су његовом сину Данилу косовски полицајци тражили да скине мајицу на којој је писало „Предаја није опција“, али да он на то није пристао.
Косовска полиција зауставила је јуче и претресала аутомобил у којем се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << налазио Данило, син председника Србије Александра Вучића, који је боравио на КиМ на скупу одржаном у Грачаници поводом Видовдана.
Тим поводом Вучић се касно синоћ огласио на Инстаграму.
„Тек сада сам сазнао шта се све дешавало на КиМ. Последњи пут када су зауставили Данила, недалеко од Подујева, албански полицајци тражили су да, по сваку цену, скине мајицу на којој је писало ‘Предаја није опција’. Данило није пристао, а онда су уперили пушке у њега и питали ‘Име оца?’ Он је одговорио: ‘Александар! То је мој тата и ваш председник’! Мајицу му нису скинули, образ му нису укаљали. Предаја није опција!“, поручио је Вучић.
Вучић је претходно рекао да Аљбин Курти није тако храбар када је у његовом друштву, „али јесте када пошаље неке друге да се иживљавају на туђој деци“.




Вучић: Ова обилазница нас буквално спасава, значи више саобраћаја

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Тражили су од Данила да скине мајицу „Предаја није опција“, није пристао се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.