Конкурс за кратке студијске боравке на универзитетима у Италији

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jun.2023, 09:34

Конкурс за кратке студијске боравке на универзитетима у Италији

Министарство спољних послова и међународне сарадње Италије додељује финансијске доприносе за делимично покривање трошкова студијских боравака у Италији у виду паушалне надокнаде у максималном износу од 906 евра. Фото: Pixabay/juliacasado1 Доприноси су намењени страним истраживачима, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << професорима, експертима и угледним културним радницима који су позвани да проведу известан период при универзитетским или институцијама из области културе у Италији, у сврху усавршавања или истраживања.
Главни циљ ове врсте финансијске помоћи јесте да се потпомогне развој стратешких партнерстава, културних и научних пројеката у сарадњи италијанских и страних институција који би имали средњорочни и дугорочни утицај. Пријаве са пратећом документацијом се достављају у Италијански институт за културу у Београду најкасније до 15. октобра 2023. путем електронске поште на адресу: studenti.iicbelgrado@esteri.it.
Оригинална документација доставља се поштом на адресу: Италиијански институт за културу у Београду, Кнеза Милоша 56, 11000 Београд.
На следећем линку се налази процедура предаје захтева и пријавни формулар.
Приликом пријављивања неопходно је доставити и званичан позив од стране универзитетске или културне институције, по могућности у оквиру важећег Уговора и протокола о билатералној сарадњи између две земље.
Детаљне информације можете пронаћи на следећем линку.
Deset saveta za uspešno spremanje ispita

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Конкурс за кратке студијске боравке на универзитетима у Италији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.