Изградња ритејл парка у Кикинди

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jun.2023, 09:18

Изградња ритејл парка у Кикинди

Идуће године у ово време, у Кикинди би требало да почне са радом први ритејл парк. Након потписивања уговора о продаји земљишта на којем је планирана изградња ритејл парка, то су потврдили градоначелник Кикинде Никола Лукач и директорица „RC Europe RSB“ Бојана Кољеншић. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << WikimediaCommons/Whitepixels Укупна инвестиција вредна је преко 6 милиона евра.
У наредних годину дана, локација у кикиндском Микронасељу, на којој дуже од две деценије стоје таргови започете изградње станова, требало би да добије нове садржаје и нови изглед. Наиме, крајем септембра или почетком октобра на тој парцели почеће радови на изградњи првог ритејл парка у граду на северу Баната. Град Кикинда и компанија „RC Europe RSB” то су и озваничили потписивањем уговора о продаји земљишта, локације будућег ритејл парк, а захваљујући којем је у градски буџет инкасирано око 33 милиона динара.
„Знате да су пре неколико годуина урађене анализе, у којима су наши суграђани рекли да граду Кикинди недостаје место окупљања, место као што је тржни центар. Покушали смо са више локација, и ево, коначно смо добили инвеститора“, каже Никола Лукач, градоначелник Кикинде.
„Наша инвестиција вредна је преко 6 милиона евра. Ритејл парк „Нест“ простираће се на 5.300 квадрата, имаће 100 паркинг места, 14 локала ,а у нашем будућем ритејл паку запослиће се 100 Кикинђана,“ додаје Бојана Кољеншић, директорица „RC Europe RSB„.
Након Вршца, Обреновца, Краљева и Ужица, компанија која ради у Србији од 2014. године и део је групације „RC Europe RSB“, одлучила се за Кикинду као град у који ће инвестирати.
Међународни фестивал кратке приче „Kikinda short“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Изградња ритејл парка у Кикинди се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.