Руски и кубански министар одбране разговарали о заједничким војним пројектима

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jun.2023, 18:59

Руски и кубански министар одбране разговарали о заједничким војним пројектима

Министри одбране Кубе и Русије данас су разговарали о развоју заједничких „техничких војних пројеката“, наводи се у саопштењу руског министарства одбране. Фото: Танјуг/Russian Defense Ministry Press Service via AP „Састав ваше велике делегације сведочи о спремности Кубе да разговара о широком >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << спектру питања у војној и војно-техничкој сфери“, рекао је руски министар Сергеј Шојгу делегацији Кубе која је посетила Москву, преноси Ројтерс.
Он је предложио детаљан разгвоор о свим постојећим и перспективним пројектима сарадње у војној области.
Кубански министар одбране Алваро Лопез рекао је да је Хавана одбацила санкције које су САД увеле Русији и поновио став да су жеље САД да прошире НАТО приморале Русију на Украјину, наводи се у саопштењу Министарства одбране Русије.
„Историја ће позвати на одговорност Сједињене Државе за последице њихове агресивне војне доктрине ван граница НАТО-а, која угрожава мир, безбедност и међународну стабилност“, рекао је Лопез.
Stoltenberg za 6.jul sazvao sastanak kako bi ubedio Tursku da Švedska uđe u NATO

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Руски и кубански министар одбране разговарали о заједничким војним пројектима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.