Бајден: Путин непожељан, али је тешко рећи да ли је ослабљен недавним догађаји

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jun.2023, 17:51

Бајден: Путин непожељан, али је тешко рећи да ли је ослабљен недавним догађаји

Председник САД Џозеф Бајден изјавио је данас да је председник Русије Владимир Путин постао „непожељан“ широм света, али је тешко рећи да ли је ослабљен недавним догађајима у којима је учествовао оснивач приватне војне компаније „Вагнер“ Јевгениј Пригожин. Фото: Танјуг/АР/Susan >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Walsh Бајден је, разговарајући са новинарима у Белој кући пред полазак на пут у Чикаго, рекао да Путин очигледно губи рат у Украјини и „губи рат код куће и да је постао помало непожељан широм света“.
Амерички председник Џозеф Бајден изјавио је у понедељак да САД и НАТО нису били умешани у краткотрајну побуну паравојне групе „Вагнер“ у Русији.
Он је, у првом реаговању на побуну, рекао да је „прерано“ проценити какав ће утицај она имати на рат у Украјини, пренео је АП.
Litvanija: Pasoš pronađen u Prigožinovoj kancelariji koristio njegov dvojnik

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бајден: Путин непожељан, али је тешко рећи да ли је ослабљен недавним догађаји се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.