Адвокат принца Харија: Он мора да је био жртва хаковања телефона

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jun.2023, 16:05

Адвокат принца Харија: Он мора да је био жртва хаковања телефона

Принц Хари је био „главна мета“ таблоидне штампе и сигурно је био жртва хаковања телефона, изјавио је данас његов адвокат Високом суду у Лондону, док се суђење по тужби члана британске краљевске породице против издавача новина Мирор груп њузпејпера (МГН) ближи крају. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/AP/Peter Dejong, File Принц Хари и још око 100 других особа туже МГН, издавача „Дејли Мирора“, „Сандеј Мирора“ и „Сандеј Пипла“, због навода о хаковању телефона и незаконитом прикупљању информација између 1991. и 2011. године, пренео је Ројтерс.
Они тврде да су уредници и руководиоци у МГН-у знали за то и одобравали такво понашање.
МГН наводи да нема доказа за оптужбе.
Адвокат тужилоца, Дејвид Шерборн, рекао је на суду да је хаковање телефона и друго незаконито прикупљање информација било тајна пракса и додао да би суд могао да утврди да је Хари жртва телефонског хаковања због распрострањености праксе у новинама МГН и нивоа интересовања штампе за принца.
МГН је раније признао да је незаконито прикупљао информације, али да нема доказа да је Харијев телефон хакован.
Очекује се да ће адвокат МГН-а Ендрју Грин почети да износи завршну реч МГН-поподне, а да ће суђење бити завршено у петак.
Svi živi američki predsednici su direktni potomci robovlasnika, osim Trampa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Адвокат принца Харија: Он мора да је био жртва хаковања телефона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.