Кремљ потврдио да ће у Москву доћи папин изасланик за мировне преговоре

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jun.2023, 14:20

Кремљ потврдио да ће у Москву доћи папин изасланик за мировне преговоре

Портпарол Кремља Дмитриј Песков данас је потврдио да ће у Москву доћи изасланик папе Фрање за мировне преговоре. Фото: Танјуг/AP Photo Песков је рекао да Русија цени напоре Ватикана да пронађе мирно решење украјинске кризе, преноси ТАС С.
„Ценимо напоре и иницијативе Ватикана >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за проналажење мирног решења за украјинску кризу и поздрављамо жељу папе да допринесе окончању оружаног сукоба у Украјини“, рекао је Песков на редовном брифингу за новинаре. Папа је у априлу саопштио да је Ватикан укључен у „тајну мировну мисиију“ у Украјини.
„Никада нећете добити мир ако затворите све канале“, поручио је папа Фрања.
U napadu na Krematorsk najmanje devet poginulih (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кремљ потврдио да ће у Москву доћи папин изасланик за мировне преговоре се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.