У нападу на Крематорск најмање девет погинулих (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jun.2023, 12:51

У нападу на Крематорск најмање девет погинулих (ФОТО)

У руском ракетном нападу који је погодио препуну пицерију у граду Крематорску на истоку Украјине, погинуло је најмање девет особа, укључујући троје деце, саопштиле су данас локалне власти и потврдиле да је у току потрага за преживелима у рушевинама уништене зграде. Фото: Танјуг/National >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Police of Ukraine via AP Међу жртвама руског ракетирања су и две сестре старе 14 година и један 17. годишњи тинејџер, а рањено је 60 људи, саопштило је украјинско министарство унутрашњих послова, преноси АП.
Фото: Танјуг/National Police of Ukraine via AP Званичници су навели да је у нападу коришћена ракета типа С-300, да је оштећено 18 вишеспратница, 65 кућа, пет школа, два вртића, тржни центар, административна зграда и зграда за рекреацију. Фото: Танјуг/National Police of Ukraine via AP Краматорск је град на линији фронта у коме се налази регионални штаб украјинске војске, а пицерију која је погођена су посећивали новинари, хуманитарни радници, војници и мештани.
Фото: Танјуг/National Police of Ukraine via AP Град се налази се у Доњецку, једној од четири украјинске провинције које је Русија припојила прошлог септембра, али не контролише их у потпуности.
Cvijanovoić: BiH je zarobljeništvo iz kojeg treba izaći

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У нападу на Крематорск најмање девет погинулих (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.