Трамп: Бајден је под потпуном контролом Кине, она га поседује

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jun.2023, 09:06

Трамп: Бајден је под потпуном контролом Кине, она га поседује

Кандидат за председника САД Доналд Трамп тврди да је актуелни председник Џозеф Бајден под потпуном контролом Кине. Фото: Танјуг/AP Photo/Evan Vucci Говорећи на скупу у Њу Хемпширу, Трамп је у уторак рекао да америчка администрација не реагује на извештаје о кинеским активностима на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Куби, доводећи то у везу са наводним финансијским везама породице Бајден са кинеским компанијама, преноси ТАС С.
„Џо Бајден је компромитован председник. Кина зна на који начин је он компромитован. Они имају потпуну контролу над њим. Кина поседује Бајдена“, тврди Трамп.
Он је додао да ће, уколико поново буде изабран за председника, од Пекинга тражити да уклони сву војну и обавештајну опрему са Кубе „у року од два дана“.
Pentagon: Vagnerove trupe su i dalje u Ukrajini

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Трамп: Бајден је под потпуном контролом Кине, она га поседује се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.