Пентагон: Вагнерове трупе су и даље у Украјини

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jun.2023, 08:30

Пентагон: Вагнерове трупе су и даље у Украјини

Портпарол америчког министарства одбране Патрик Рајдер изјавио је данас да су трупе паравојне формације “Вагнер“ и даље у Украјини након побуне током викенда. Фото: Wikimedia Commons/David B. Gleason „Али у смислу њиховог специфичног расположења и да ли се могу или не морају померати, нећу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да спекулишем о томе“, рекао је секретар за штампу Пентагона на брифингу за штампу, преноси CNN.
Рајдер је додао да САД нису промениле став када је у питању одговор на догађаје у Русији. „Нисмо приметили ништа што би, из наше перспективе, захтевало било какво прилагођавање става по том питању“, рекао је он.
SAD će preduzeti akcije protiv Vagnera zbog aktivnosti u Africi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пентагон: Вагнерове трупе су и даље у Украјини се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.