Вимблдон се сетио Ђоковића – пет невероватних података

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jun.2023, 08:06

Вимблдон се сетио Ђоковића – пет невероватних података

Вимблдон је посветио пажњу Новаку Ђоковићу, актуелном шампиону овог Гренд слема. Фото: Танјуг/AP Photo/Gerald Herbert, File На Инстаграм профилу наведено је пет невероватних статистичких података, када је српски ас у питању.
Ђоковић је у серији од 28 тријумфа заредом на теренима Ол Ингланд >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << клуба –од 2. јула 2018. и меча са Тенисом Сандгреном па све до тријумфа над Ником Кирјосом 27. јуна прошле године. Последњи пораз доживео је 2016. у трећем колу од Сема Кверија, док је годину дана касније предао меч Томашу Бердиху у четвртфиналу.
Новак на Вимблдону има 86 победа у каријери, више него сви остали играчи из Топ 20 заједно (85).
Ђоковић за неуспех на Централном терену не зна од 2013. и финала против Ендија Марија. За крај, споменули су и Новакове четири титуле у низу, укупно седам, што је за само један мање од рекордера Роџера Федерера.
Овогодишње издање Вимблдона на програму је од 3. до 16. јула.
Olga Danilović eliminisana na startu kvalifikacija za Vimbldon

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вимблдон се сетио Ђоковића – пет невероватних података се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.