Вучевић: СНС је странка која негује традицију

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jun.2023, 07:44

Вучевић: СНС је странка која негује традицију

Председник Српске напредне странке Милош Вучевић и председник Извршног одбора Дарко Глишић разговарали су јуче са члановима и председницима општинских и градских одбора у Топличком, Нишавском и Пиротском округу. Фото: Танјуг/Српска напредна странка Поред захвалности за досадашњи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << труд и рад Вучевић је окупљенима поручио да морају да буду јединствени и сложни и да наставе да се боре за странку, али пре свега за државу, јер је СНС увек стављала интерес државе испред било каквог страначког или личног интереса.
“Сигуран сам да су ова три округа опредељена да чувају Србију, да разумеју са чим се суочава наша отаџбина и да пружају безрезервну подршку председнику Републике Александру Вучићу”, истакао је Вучевић, саопштено је из СНС.
Вучевић је подсетио да је СНС опредељена да буде део покрета “За народ и државу”. “Ово је странка која негује традицију, али разумемо каква су очекивања за будућност. Живела Српска напредна странка, живела Србија”, закључио је Вучевић.
Bocan-Harčenko: Nema šanse da Rusija dozvoli prijem tzv. Kosova u UN

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучевић: СНС је странка која негује традицију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.