Олга Даниловић елиминисана на старту квалификација за Вимблдон

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jun.2023, 19:57

Олга Даниловић елиминисана на старту квалификација за Вимблдон

Српска тенисерка Олга Даниловић заустављена је на старту квалификација за Вимблдон, пошто је данас поражена од Словакиње Јане Цепелове 7:5, 7:6 (10:8). Фото: Танјуг/Laurent Gillieron/Keystone via AP Меч је трајао сат и 50 минута, Даниловићева није успела да понови партије са Ролан Гароса, па је Словакиња, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << која се после две и по године вратила на терен, прошла даље.
Раније данас у првом колу квалификацјја елиминисана је, такође повратница, Александра Крунић, док је пласман у друго коло обезбедила Наталија Стевановић.
Češka teniserka Petra Kvitova se povukla sa VTA turnira u Istbornu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Олга Даниловић елиминисана на старту квалификација за Вимблдон се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.