Чешка тенисерка Петра Квитова се повукла са ВТА турнира у Истборну

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jun.2023, 16:30

Чешка тенисерка Петра Квитова се повукла са ВТА турнира у Истборну

Чешка тенисерка Петра Квитова повукла се данас са ВТА турнира у Истборну због исцрпљености, саопштили су организатори. Фото: Танјуг/Wolfgang Kumm/dpa via AP Квитова је пре два дана освојила титулу на ВТА турниру у Берлину, а у Истборну је требало да брани шампионски трофеј.
Чешка тенисерка >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је у првом колу требало да игра против Летонке Јелене Остапенко.
Са ВТА турнира у Истборну повуклу су се Чехиње Барбора Крејчикова и Маркета Вондрусова, Казахстанка Елена Рибакина и Рускиња Анастасија Потапова због повреде десног рамена.
Турнир у Истборрну је последња провера пред Вимблдон, који почиње трећег јула у Лондону.В
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Чешка тенисерка Петра Квитова се повукла са ВТА турнира у Истборну се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.